Σελίδες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Σημαντική ανακάλυψη σε ανασκαφή στο Ρέθυμνο

Σημαντική ανακάλυψη σε ανασκαφή στο Ρέθυμνο : ΣΚΑΪ - www.skai.gr

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη σε ανασκαφή στο Ρέθυμνο. Βρέθηκαν μικρά χρυσά φύλλα σε διάφορα σχήματα σε ένα μοναδικό και μυστηριώδη διπλό τάφος ηλικίας 2.700 ετών στην αρχαία Ελεύθερνα.

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία των Γουβών

Απολαύστε ένα χαλαρωτικό βίντεο κλιπ βλέποντας τον ήλιο να συναντά την θάλασσα και να χάνεται μέσα της και ακούγοντας υπέροχη chill out μουσική!!!


Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Microphotography

Αν πιστεύετε ότι τα έχετε δεί όλα στον χώρο της φωτογραφίας για ρίξτε μια ματιά και στο site της Nikon: small world!!! το θέμα είναι η μικροφωτογραφία!!! Δείτε το έχει πολύ ενδιαφέρον.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ψάρι Kαμουφλάζ

Πολλές φορές παρατηρώντας την φύση ο άνθρωπος εκπλήσσεται από αυτά που συμβαίνουν γύρω του. Δείτε στην παρακάτω φωτογραφία ένα ψάρι που υπάρχει στις Ελληνικές θάλασσες το οποίο έχει χρώματα σχεδόν τα ίδια με αυτά των πετρωμάτων γύρω του. Το ψάρι αυτό, από εμπειρική παρατήρηση, πιθανόν όταν πιστεύει ότι κινδυνεύει στέκεται ακίνητο σε κάποιο πέτρωμα και πραγματικά πολύ δύσκολα μπορείς να το δεις!!! Δείτε την φωτογραφία:



Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μισοφέγγαρο

Πολύ ωραία φωτογραφία της Σελήνης πάνω από τον ορίζοντα της γης!!! Η εικόνα φωτογραφήθηκε από το πλήρωμα του Διεθνή Διαστημικού Σταθμού!



 

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Hermitage Amsterdam - Morphing Alexander

Το μουσείο Hermitage Amsterdam εγκαινίασε έκθεση με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο από 18/9/2010 έως 18/3/2011 αναφέροντας "No other king from antiquity has such a powerful appeal to the imagination as Alexander the Great (356-323 BC). Nor other king has been so often cited and depicted as an example" Δείτε το βίντεο που έχουν φτιάξει από το μουσείο σαν trailer της έκθεσής.


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Καρχαρίες στο Palau's Blue corner

Μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίεςς στον κόσμο για καταδύσεις είναι το  Palau's Blue corner στην Micronesia!!! Απολαύστε ένα βίντεο από Έλληνες δύτες.....


Palau's Blue corner, THE dive site! from geodive on Vimeo.

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010